AT&T Application Resource Optimizer (ARO) - Video Optimizer not recording video on iPhone 7

Video Optimizer not recording video on iPhone 7
05.19.2017 01:33 PM
I'm trying to record a trace.
Video Optimizer/ARO seems to be recording the activity fine but the video isn't recording at all.

Xcode is correctly recognizing the device (I've seen that recommended to other users).

What should I try next or are there known iOS/Xcode versions that won't work?

The tools I'm using are:
  • Video Optimizer v1.1
  • iPhone 7 w/ iOS 10.3.2
  • Xcode 8.3.2
  • MacOS Sierra 10.12.4


Thank you!
Re: Video Optimizer not recording video on iPhone 7
05.22.2017 12:57 PM
Jamaal, 

Thank you for the question.  We just tested with an iPhone 7 (10.3.1) and the same OS setup.  We were able to run Video Optimizer, and record the video.

1. did you move Video Optimizer after install?  Try reinstalling..
2. can you take a screenshot of the device with Xcode?  Was Xcode open when you recorded the trace?

Thanks


Doug
Re: Video Optimizer not recording video on iPhone 7
05.23.2017 02:17 PM
Thanks Doug! I'm now successfully recording video using VO 1.1.

Things I ended up doing (in case one or more can help someone else resolve the same issue):
  • Uninstalled previous ARO installations (after this step, the recording was still failing w/ Xcode running or not running)
  • Successfully took screenshot through Xcode
  • Reinstalled VO (using full installation; I used standard installation for the previous install)
  • Updated Java version (from Java 8 U91 to Java 8 U131)
So somewhere in those last 3 bullet points or some combination of them got things working right.
Re: Video Optimizer not recording video on iPhone 7
05.23.2017 03:28 PM
Nice!!!

Glad it is up and running.

Doug